Image
Image
Image
Image

Mezelf voorstellen

Over Mareille Kruijer-Jeuring

In augustus 2018 heb ik de opleiding tot kinderbekkenfysiotherapeut afgerond. Dat betekent dat ik nu ook kinderen vanaf 5 jaar met poep- en plasproblemen mag behandelen. En dat vind ik een hele leuke aanvulling op de problematiek bij volwassenen.

Bekkenfysiotherapie is een hele bijzondere specialisatie binnen de fysiotherapie. De bekkenfysiotherapeut behandelt klachten die in een privacygevoelig gebied liggen. Er worden zaken besproken die nogal in de taboesfeer liggen en die niet zomaar met iedereen gedeeld worden. Dat vraagt inlevingsvermogen, tijd, aandacht en vakkennis. En daar bezit ik veel van.

Graag wil ik de onbekendheid met het bekken(bodem) gebied wegnemen en de mensen controle (terug)geven over hun lichaam. Ik wil taboedoorbrekend zijn door open en vrij te spreken over de klachten en wat dat met mensen doet. Vanzelfsprekend neem ik ruim de tijd om gedegen onderzoek te doen naar de oorzaak van de klachten. En ik behandel mensen met goed resultaat. Ik wil mensen de zorg en aandacht geven die ze verdienen!

Uiteraard ga ik respectvol en zorgvuldig om met de informatie die mij gegeven wordt. Door mijn persoonlijke benadering, inlevingsvermogen, zorg en aandacht, hoop ik dat je je bij mij thuis zult voelen.

Ik ben een enthousiaste en deskundige bekkenfysiotherapeute met passie voor dit prachtige vak!

“Iedereen met bekken- en bekkenbodemproblemen wil ik leren controle te krijgen over de bekkenbodemspieren. Ik doorbreek taboes door ze bespreekbaar en beheersbaar te maken.”

Durft u het aan om uw bekken(bodem)klachten onder de loep te nemen?

Mijn ervaringen

Bekkenfysiotherapie

In 2010 heb ik deze 3 jarige post-HBO studie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding is gericht op rug-, bekken-, buik- en bekkenbodemproblematiek bij volwassenen

Kinderbekkenfysiotherapie

In 2018 heb ik deze 1 jarige opleiding afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding is gericht op het onderzoeken en behandelen van kinderen van 4-18 jaar met poep- en plasproblemen

Scholing

  • Triggerpoints in bekken- en buikgebied
  • Dry Needling in bekken, buik en bekkenbodemgebied
  • Dyspareunie
  • Achterste compartiment
  • Kinderbekkenfysiotherapie
  • Echografie in de bekkenfysiotherapie
  • Echografie in de kinderbekkenfysiotherapie
Image

Direct contact?

Wil je samen met mij werken aan een oplossing voor jouw probleem?